Incingeti cuptorul electric la 175-180 grade , cu ventilatie 150 grade , gaz treapta 2
Intr-o punga zdrobiti 5-6 biscuiti ( bucatele mici ) iar apoi alti 3 ii sfaramati bine
Mixati zaharul impreuna cu untul, esenta de vanilie si un varf de sare pana la omogenizare.
Adaugati ouale pe rand, mixand dupa fiecare pana cand acesta s-a incorporat.
Cand ati terminat de adaugat toate cele 4 oua adaugati un sfert din faina, mixati putin si repetati pana ati adaugat-o pe toata.
Adaugati bucatile de biscuiti si amestecati bine cu o spatula.
Tapetati tava cu hartie si adaugati compozitia.
Presarati apoi deasupra checului biscuitii sfaramati.
Introduceti tava la cuptor timp de 45-50 de minute. Dupa 20 de minute eu personal am acoperit tava deasupra cu folie de aluminiu ca biscuitii sa nu se arda dar asta pentru ca am cuptor micut si stiu ca este nevoie. Voi nu trebuie sa faceti la fel daca nu considerati necesar.
Faceti testul scobitorii si daca este gata scoateti checul pe un gratar sa se raceasca.
Pofta Buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii