Incingeti cuptorul electric la 175-180 grade , cu ventilatie 150 grade , gaz treapta 2
Intr-o punga zdrobiti 5-6 biscuiti ( bucatele mici ) iar apoi alti 3 ii sfaramati bine
Mixati zaharul impreuna cu untul, esenta de vanilie si un varf de sare pana la omogenizare.
Adaugati ouale pe rand, mixand dupa fiecare pana cand acesta s-a incorporat.
Cand ati terminat de adaugat toate cele 4 oua adaugati un sfert din faina, mixati putin si repetati pana ati adaugat-o pe toata.
Adaugati bucatile de biscuiti si amestecati bine cu o spatula.
Tapetati tava cu hartie si adaugati compozitia.
Presarati apoi deasupra checului biscuitii sfaramati.
Introduceti tava la cuptor timp de 45-50 de minute. Dupa 20 de minute eu personal am acoperit tava deasupra cu folie de aluminiu ca biscuitii sa nu se arda dar asta pentru ca am cuptor micut si stiu ca este nevoie. Voi nu trebuie sa faceti la fel daca nu considerati necesar.
Faceti testul scobitorii si daca este gata scoateti checul pe un gratar sa se raceasca.
Pofta Buna!
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu