Incingeti cuptorul electric la 175-180 grade , cu ventilatie 150 grade , gaz treapta 2
Intr-o punga zdrobiti 5-6 biscuiti ( bucatele mici ) iar apoi alti 3 ii sfaramati bine
Mixati zaharul impreuna cu untul, esenta de vanilie si un varf de sare pana la omogenizare.
Adaugati ouale pe rand, mixand dupa fiecare pana cand acesta s-a incorporat.
Cand ati terminat de adaugat toate cele 4 oua adaugati un sfert din faina, mixati putin si repetati pana ati adaugat-o pe toata.
Adaugati bucatile de biscuiti si amestecati bine cu o spatula.
Tapetati tava cu hartie si adaugati compozitia.
Presarati apoi deasupra checului biscuitii sfaramati.
Introduceti tava la cuptor timp de 45-50 de minute. Dupa 20 de minute eu personal am acoperit tava deasupra cu folie de aluminiu ca biscuitii sa nu se arda dar asta pentru ca am cuptor micut si stiu ca este nevoie. Voi nu trebuie sa faceti la fel daca nu considerati necesar.
Faceti testul scobitorii si daca este gata scoateti checul pe un gratar sa se raceasca.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii