autor:

Ioana Dreghiciu

» » Dulciuri diverse

Chec simplu

Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Ingrediente
4 ouă, 4 linguri zahăr, 100 ml ulei, 120 ml lapte, 6-7 linguri făină, 1 lingură cacao, 1 plic praf de copt, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Într-un castron se pun ouăle întregi. Se bat cu telul sau cu mixerul, se adaugă zahărul, se bate puțin pentru a se încorpora. Se adaugă laptele și uleiul, apoi se pune făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă o parte din compoziție într-o tavă de chec unsă cu ulei si tapetată cu făină. Se lasă 2-3 linguri din compoziție în care se pune cacaua. Se amestecă și se pune în tavă peste restul de aluat.



Se coace timp de 45 de minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec simplu

Chec simplu

Topiţi untul şi-l lăsaţi să se răcească. Amestecaţi ouăle cu zahărul si coaja de lamâie,

42 voturi    27 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chec cu banane simplu

Chec cu banane simplu

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Curatam bananele de coaja si le mixam. Adaugam zaharul si

7 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 100 ml ulei
  • 120 ml lapte
  • 6-7 linguri făină
  • 1 lingură cacao
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana Dreghiciu
Supă de vară

Supă de vară

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Gem de mere

Gem de mere

Se curăță merele și se dau prin răzătoarea mare. Se pune zahărul deasupra și se lasă două

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Melci cu visine