autor:

Ioana Dreghiciu

» » Dulciuri diverse

Chec simplu

Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Ingrediente
4 ouă, 4 linguri zahăr, 100 ml ulei, 120 ml lapte, 6-7 linguri făină, 1 lingură cacao, 1 plic praf de copt, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Într-un castron se pun ouăle întregi. Se bat cu telul sau cu mixerul, se adaugă zahărul, se bate puțin pentru a se încorpora. Se adaugă laptele și uleiul, apoi se pune făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă o parte din compoziție într-o tavă de chec unsă cu ulei si tapetată cu făină. Se lasă 2-3 linguri din compoziție în care se pune cacaua. Se amestecă și se pune în tavă peste restul de aluat.



Se coace timp de 45 de minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec simplu de la bunica

Chec simplu de la bunica

Untul tinut la temperatura camerei se taie bucatele si se amesteca impreuna cu zaharul praf. Adaugam

16 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Chec simplu

Chec simplu

Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o spuma, se adauga praful de copt si cateva linguri de ulei

7 voturi    6 comentarii
1h 50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 100 ml ulei
  • 120 ml lapte
  • 6-7 linguri făină
  • 1 lingură cacao
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana Dreghiciu
Supă de vară

Supă de vară

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Gem de mere

Gem de mere

Se curăță merele și se dau prin răzătoarea mare. Se pune zahărul deasupra și se lasă două

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec Tradaro