Se separă cele 5 ouă. Albușurile cu puțină sare se bat spumă , se adaugă zahărul vanilat, cele 200 grame de zahăr și se mixează până se topește tot zahărul. Gălbenușurile se freacă cu cele 4 linguri de ulei cu ajutorul unei linguri din lemn. Se încorporează în compoziția de albușuri, gălbenușurile și făina amestecată cu praful de copt, încet pentru a păstra aerul . Se separă compoziția în două părți egale și apoi într-una se adaugă 2 linguri de cacao. Se preîncălzește cuptorul.Într-o tavă de chec, în care se pune hârtie de copt, se adaugă câte o lingură din fiecare compoziție , până se vor termina. Se coace în cuptor la 150 grade , timp de cca 40 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii