Se separă cele 5 ouă. Albușurile cu puțină sare se bat spumă , se adaugă zahărul vanilat, cele 200 grame de zahăr și se mixează până se topește tot zahărul. Gălbenușurile se freacă cu cele 4 linguri de ulei cu ajutorul unei linguri din lemn. Se încorporează în compoziția de albușuri, gălbenușurile și făina amestecată cu praful de copt, încet pentru a păstra aerul . Se separă compoziția în două părți egale și apoi într-una se adaugă 2 linguri de cacao. Se preîncălzește cuptorul.Într-o tavă de chec, în care se pune hârtie de copt, se adaugă câte o lingură din fiecare compoziție , până se vor termina. Se coace în cuptor la 150 grade , timp de cca 40 minute.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu