Se separă cele 5 ouă. Albușurile cu puțină sare se bat spumă , se adaugă zahărul vanilat, cele 200 grame de zahăr și se mixează până se topește tot zahărul. Gălbenușurile se freacă cu cele 4 linguri de ulei cu ajutorul unei linguri din lemn. Se încorporează în compoziția de albușuri, gălbenușurile și făina amestecată cu praful de copt, încet pentru a păstra aerul . Se separă compoziția în două părți egale și apoi într-una se adaugă 2 linguri de cacao. Se preîncălzește cuptorul.Într-o tavă de chec, în care se pune hârtie de copt, se adaugă câte o lingură din fiecare compoziție , până se vor termina. Se coace în cuptor la 150 grade , timp de cca 40 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii