autor:

andraconstantinescu

» » Aperitive

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2016

Ingrediente
4 oua, 4 linguri ulei, 400 ml lapte, o conserva de fasole alba boabe de 400 g, 400 g ardei copt in otet, 12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g), 400 g faina, un praf de sare, un praf de copt (10g), doi carnati oltenesti, 2 lingurite ketchup dulce, seminte de susan.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnatii se frig intregi la tigaie.

Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea (clatita cu apa rece si scursa), ardeiul copt taiat, branza topita taiata cubulete, faina, sarea si praful de copt si se omogenizeaza compozitia.

Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aceasta compozitie in ele. Se pune in fiecare tava cate un carnat la mijloc, impingandu-l usor inauntru. Se pune ketchup dulce pe deasupra, apoi se presara seminte de susan si se baga tavile la cuptor pana cand checurile se rumenesc frumos. Se pot taia caldute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata

Fasole cu usturoi si verdeata

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva

4 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive
Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 400 ml lapte
  • o conserva de fasole alba boabe de 400 g
  • 400 g ardei copt in otet
  • 12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g)
  • 400 g faina
  • un praf de sare
  • un praf de copt (10g)
  • doi carnati oltenesti
  • 2 lingurite ketchup dulce
  • seminte de susan.

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

9 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci