Blatul
Se pun piscoturile intr-o punga si se zdrobesc ,apoi intr-un bol si se mixeaza bine cu untul moale si zaharul.
Se toarna intr-o forma de tort cu diametrul de 25cm si peretii detasabili si se preseaza bine cu ajutorul unei linguri.
Se pune la frigider pana pregatim crema.
Crema de branza
Se mixeaza mai intai frisca pana se intareste bine.
Intr-un bol se amesteca bine branza cremoasa cu zaharul si esenta de vanilie, apoi se adauga sucul de lamaie si se mixeaza pana crema devine omogena.
Gelatina se lasa la inmuiat impreuna cu cele 4 linguri de apa timp de 5 minute, apoi se topeste in cuptorul cu microunde 40 de secunde.
Se lasa putin pana se raceste si se adauga la crema de branza; se amesteca bine si ultima se adauga frisca.
Se repatizeaza uniform crema de branza pe blatul de piscoturi.
Se lasa la frigider cel putin 3 ore.
Se scoate cheesecake-ul din forma cu grija, se pune pe platoul de servire si se toarna uniform peste crema dulceata de coacaze.
Se orneaza dupa gust si imaginatie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii