Blatul
Se pun piscoturile intr-o punga si se zdrobesc ,apoi intr-un bol si se mixeaza bine cu untul moale si zaharul.
Se toarna intr-o forma de tort cu diametrul de 25cm si peretii detasabili si se preseaza bine cu ajutorul unei linguri.
Se pune la frigider pana pregatim crema.
Crema de branza
Se mixeaza mai intai frisca pana se intareste bine.
Intr-un bol se amesteca bine branza cremoasa cu zaharul si esenta de vanilie, apoi se adauga sucul de lamaie si se mixeaza pana crema devine omogena.
Gelatina se lasa la inmuiat impreuna cu cele 4 linguri de apa timp de 5 minute, apoi se topeste in cuptorul cu microunde 40 de secunde.
Se lasa putin pana se raceste si se adauga la crema de branza; se amesteca bine si ultima se adauga frisca.
Se repatizeaza uniform crema de branza pe blatul de piscoturi.
Se lasa la frigider cel putin 3 ore.
Se scoate cheesecake-ul din forma cu grija, se pune pe platoul de servire si se toarna uniform peste crema dulceata de coacaze.
Se orneaza dupa gust si imaginatie.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii