autor:

Despina_Tranulea

» » Dulciuri diverse

Cheesecake cu dulceata de visine

Autor: Despina_Tranulea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Despina_Tranulea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2014

Ingrediente
Blat: 500 gr de biscuiti (cu cacao sau fara, cu ovaz, fitness, oreo etc), 250 gr de unt sau 1 pachet de margarina pt copt (dar in cazul asta trebuie sa pui putin la cuptor, 20 de min. Daca faci cu unt nu mai pui in cuptor ci doar in frigider.), , Crema de branza: 500 ml de frisca, 350-400 gr de branza proaspata de vaci, 2 pliculete de gelatina, 2 cani de zahar pudra, 2 pliculete zahar vanilat, gem

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Biscuitii ii dai prin blender si ii amesteci bine cu untul topit sau cu margarina. Aranjezi in tava si apesi bine cu fundul unui pahar. E bine sa ai tava pt tort care are peretii detasabili. Daca nu ai, poti sa pui folie de plastic intr-o tava obisnuita rotunda, dar o sa te chinui destul sa il scoti. Cand folosesti unt, pui tava la frigider. Daca e cu margarina, pui la cuptor 20 de min, lasi sa se raceasca si apoi pui in frigider, dar sa nu folosesti folie de plastic in cazul asta.





Incepi sa pregatesti crema de branza. Gelatina o topesti in 1/2 de cana de apa pe foc mic pana nu mai vezi brobonelele, apoi o lasi sa se raceasca putin. Branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat le amesteci bine in blender sau cu mixerul, adaugi gelatina in timp ce merge mixerul sau blenderul. Bati bine frisca si le amesteci apoi pe toate. Amestecul il aranjezi peste biscuiti si pui la frigider peste noapte sau pentru 16 h. Dupa ce scoti din frigider, topesti la fel gelatina, o amesteci cu gemul preferat si aranjezi peste crema de branza si mai lasi la frigider vreo ora sau doua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu untura si iaurt

Cornulete cu untura si iaurt

Aluatul: Intr-un vas punem untura, oul, zaharul, praful de sare si le mixam pana obtinem o crema. Incorporam

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Foi de napolitana cu glazura

Foi de napolitana cu glazura

O cana de zahar se pune pe foc la topit,cealalta cana de zahar se freaca cu ouale intregi.Cand zahar

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gageanu Maria , 25 aprilie 2015

    Multuesc .

  • Fara foto

    Tabacu Gabriela , 14 aprilie 2015

    500 ml frisca scrie

  • Fara foto

    Dariella , 14 aprilie 2015

    500ml frisca (scrie)

    • Fara foto

      ral , 14 aprilie 2015

      Scrie clar 500ml frisca

    • Fara foto

      Maria Daniela , 04 martie 2015

      ai uitat sa scrii cantitatea de frisca

    • Despina_Tranulea

      Despina_Tranulea (Maestru bucatar) , 03 martie 2014

      este foarte bun si rapid, doar ca trebuie lasat multe ore in frigider :)

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 03 martie 2014

      Pare usor de facut si foarte gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Blat: 500 gr de biscuiti (cu cacao sau fara
  • cu ovaz
  • fitness
  • oreo etc)
  • 250 gr de unt sau 1 pachet de margarina pt copt (dar in cazul asta trebuie sa pui putin la cuptor
  • 20 de min. Daca faci cu unt nu mai pui in cuptor ci doar in frigider.)
  • Crema de branza: 500 ml de frisca
  • 350-400 gr de branza proaspata de vaci
  • 2 pliculete de gelatina
  • 2 cani de zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • gem

Raporteaza reteta

Dariella

500ml frisca (scrie)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
”Triunghiuladă” cu cocos