autor:

Despina_Tranulea

» » Dulciuri diverse

Cheesecake cu dulceata de visine

Autor: Despina_Tranulea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Despina_Tranulea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2014

Ingrediente
Blat: 500 gr de biscuiti (cu cacao sau fara, cu ovaz, fitness, oreo etc), 250 gr de unt sau 1 pachet de margarina pt copt (dar in cazul asta trebuie sa pui putin la cuptor, 20 de min. Daca faci cu unt nu mai pui in cuptor ci doar in frigider.), , Crema de branza: 500 ml de frisca, 350-400 gr de branza proaspata de vaci, 2 pliculete de gelatina, 2 cani de zahar pudra, 2 pliculete zahar vanilat, gem

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Biscuitii ii dai prin blender si ii amesteci bine cu untul topit sau cu margarina. Aranjezi in tava si apesi bine cu fundul unui pahar. E bine sa ai tava pt tort care are peretii detasabili. Daca nu ai, poti sa pui folie de plastic intr-o tava obisnuita rotunda, dar o sa te chinui destul sa il scoti. Cand folosesti unt, pui tava la frigider. Daca e cu margarina, pui la cuptor 20 de min, lasi sa se raceasca si apoi pui in frigider, dar sa nu folosesti folie de plastic in cazul asta.





Incepi sa pregatesti crema de branza. Gelatina o topesti in 1/2 de cana de apa pe foc mic pana nu mai vezi brobonelele, apoi o lasi sa se raceasca putin. Branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat le amesteci bine in blender sau cu mixerul, adaugi gelatina in timp ce merge mixerul sau blenderul. Bati bine frisca si le amesteci apoi pe toate. Amestecul il aranjezi peste biscuiti si pui la frigider peste noapte sau pentru 16 h. Dupa ce scoti din frigider, topesti la fel gelatina, o amesteci cu gemul preferat si aranjezi peste crema de branza si mai lasi la frigider vreo ora sau doua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa

Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare,

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si zmeura

Prajitura cu crema de branza si zmeura

Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie, apoi adaugati treptat zaharul pana obtineti

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gageanu Maria , 25 aprilie 2015

    Multuesc .

  • Fara foto

    Tabacu Gabriela , 14 aprilie 2015

    500 ml frisca scrie

  • Fara foto

    Dariella , 14 aprilie 2015

    500ml frisca (scrie)

    • Fara foto

      ral , 14 aprilie 2015

      Scrie clar 500ml frisca

    • Fara foto

      Maria Daniela , 04 martie 2015

      ai uitat sa scrii cantitatea de frisca

    • Despina_Tranulea

      Despina_Tranulea (Maestru bucatar) , 03 martie 2014

      este foarte bun si rapid, doar ca trebuie lasat multe ore in frigider :)

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 03 martie 2014

      Pare usor de facut si foarte gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Blat: 500 gr de biscuiti (cu cacao sau fara
  • cu ovaz
  • fitness
  • oreo etc)
  • 250 gr de unt sau 1 pachet de margarina pt copt (dar in cazul asta trebuie sa pui putin la cuptor
  • 20 de min. Daca faci cu unt nu mai pui in cuptor ci doar in frigider.)
  • Crema de branza: 500 ml de frisca
  • 350-400 gr de branza proaspata de vaci
  • 2 pliculete de gelatina
  • 2 cani de zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • gem

Raporteaza reteta

Dariella

500ml frisca (scrie)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tiramisu cu piure de zmeura