autor:

Despina_Tranulea

» » Dulciuri diverse

Cheesecake cu dulceata de visine

Autor: Despina_Tranulea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Despina_Tranulea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 martie 2014

Ingrediente
Blat: 500 gr de biscuiti (cu cacao sau fara, cu ovaz, fitness, oreo etc), 250 gr de unt sau 1 pachet de margarina pt copt (dar in cazul asta trebuie sa pui putin la cuptor, 20 de min. Daca faci cu unt nu mai pui in cuptor ci doar in frigider.), , Crema de branza: 500 ml de frisca, 350-400 gr de branza proaspata de vaci, 2 pliculete de gelatina, 2 cani de zahar pudra, 2 pliculete zahar vanilat, gem

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Biscuitii ii dai prin blender si ii amesteci bine cu untul topit sau cu margarina. Aranjezi in tava si apesi bine cu fundul unui pahar. E bine sa ai tava pt tort care are peretii detasabili. Daca nu ai, poti sa pui folie de plastic intr-o tava obisnuita rotunda, dar o sa te chinui destul sa il scoti. Cand folosesti unt, pui tava la frigider. Daca e cu margarina, pui la cuptor 20 de min, lasi sa se raceasca si apoi pui in frigider, dar sa nu folosesti folie de plastic in cazul asta.





Incepi sa pregatesti crema de branza. Gelatina o topesti in 1/2 de cana de apa pe foc mic pana nu mai vezi brobonelele, apoi o lasi sa se raceasca putin. Branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat le amesteci bine in blender sau cu mixerul, adaugi gelatina in timp ce merge mixerul sau blenderul. Bati bine frisca si le amesteci apoi pe toate. Amestecul il aranjezi peste biscuiti si pui la frigider peste noapte sau pentru 16 h. Dupa ce scoti din frigider, topesti la fel gelatina, o amesteci cu gemul preferat si aranjezi peste crema de branza si mai lasi la frigider vreo ora sau doua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Smochine in sirop de vin rosu

Smochine in sirop de vin rosu

Se pun la fiert, timp de 15-20 minute,vinul amestecat cu mirodeniile (scortisoara si pastaia de vanilie,sectionata

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu gem de caise

Cornulete cu gem de caise

Din cele mai sus se face un aluat si se lasa la dospit minim 35-40 minute la loc caldut ferit de

17 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gageanu Maria , 25 aprilie 2015

    Multuesc .

  • Fara foto

    Tabacu Gabriela , 14 aprilie 2015

    500 ml frisca scrie

  • Fara foto

    Dariella , 14 aprilie 2015

    500ml frisca (scrie)

    • Fara foto

      ral , 14 aprilie 2015

      Scrie clar 500ml frisca

    • Fara foto

      Maria Daniela , 04 martie 2015

      ai uitat sa scrii cantitatea de frisca

    • Despina_Tranulea

      Despina_Tranulea (Maestru bucatar) , 03 martie 2014

      este foarte bun si rapid, doar ca trebuie lasat multe ore in frigider :)

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 03 martie 2014

      Pare usor de facut si foarte gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Blat: 500 gr de biscuiti (cu cacao sau fara
  • cu ovaz
  • fitness
  • oreo etc)
  • 250 gr de unt sau 1 pachet de margarina pt copt (dar in cazul asta trebuie sa pui putin la cuptor
  • 20 de min. Daca faci cu unt nu mai pui in cuptor ci doar in frigider.)
  • Crema de branza: 500 ml de frisca
  • 350-400 gr de branza proaspata de vaci
  • 2 pliculete de gelatina
  • 2 cani de zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • gem

Raporteaza reteta

Dariella

500ml frisca (scrie)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Dulceaţă de căpsuni reţetă