Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece.
In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii