Cheesecake la pahar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake la pahar

Ingrediente

  • 150 gr biscuiti digestivi/ graham
  • 50 gr nuci (optional)
  • 200 gr branza ricotta/ mascarpone
  • 100 ml lapte condensat/ ciocolata alba topita (care pot fi si optionale)
  • fructe/ menta/ miere pentru decor

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii impreuna cu nucile si se repartizeaza in cele 4 pahare.

Intr-un castron se amesteca ricotta cu laptele condensat (sau alta varianta din ingredientele de mai sus) si se repartizeaza peste biscuiti.

Se orneaza cu fructe/ miere si frunze de menta (se poate decora si cu fulgi de migdale).

Se da la frigider inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise