Proces tehnologic de preparare:salata verde se splala si se indeparteaza codita apoi se rupe bucati (pentru a nu se oxida se rupe)si se aseaza pe tava sau platou,apoi castravetii taiati julien la mandolina,rosiile cherry spalate si doar taiate pe jumatate,morcovul taiat julien cu ajutorul mandolinei ,porumbul fiert.pieptul de pui se pune pe grill sa se rumeneasca pe ambele parti si se taie julien,apoi se adauga peste salata.baconul se trage la tigaie foarte putin dupa care se taie julien si se aseaza peste salata.se adauga branza ementaler .se serveste impreuna cu dressing-ul knorr mediteranean

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii