autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Chifetele cu cartofi noi la tigaie

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
500g carne tocata de manzat, 1 ceapa tocat, 1 ou, 50g pesmet, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita condimente pentru carnea de manzat, sare si piper, 500g cartofi noi mici, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri ulei de foloarea soarelui, 4 catei de usturoi zdrobiti, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 2 linguri marar proaspat tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea tocata intr-un castron incapator, se adauga ceapa, oul, pesmetul, pasta de tomate, condimentele, sare si piper si verdeata. Se amesteca bine carnea cu toate ingredientele. Se formeaza circa 16 bile de marimea unei nuci, se aseaza pe o farfurie si se lasa la frigider pentru 1/2 ora (ca sa nu vi se lipeasca carne de maini, folositi faina). Intr-o tigaie incapatoare se incinge uleiul, se adauga cartofii si usturoiul si se prajesc timp de 5-7 minute, pana ce cartofii se auresc usor. Adaugati chiftelutele si prajiti 6-8 minute, intorcandu-le din cand in cand. Presarati cu patrunjel proaspat tocat. Le puteti servi cu legume proaspete si sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifetele cu cartofi noi la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vita cu sos thai red si orez arlechino

Vita cu sos thai red si orez arlechino

Se spala sub un jet de apa rece carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se taie cubulete

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficat in stil Venetian

Ficat in stil Venetian

Taiati ceapa solzisori nu prea fini si o puneti la calit in ulei si cu putina apa, prajiti pina cind

10 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Interesanta reteta,as face asa cu orice alta carne in afara de manzat(carne tocata de pui), care este o carne innecacioasa si fada.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de manzat
  • 1 ceapa tocat
  • 1 ou
  • 50g pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita condimente pentru carnea de manzat
  • sare si piper
  • 500g cartofi noi mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri ulei de foloarea soarelui
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri marar proaspat tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Interesanta reteta,as face asa cu orice alta carne in afara de manzat(carne tocata de pui), care este o carne innecacioasa si fada.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec de carne