autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Chifetele cu cartofi noi la tigaie

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
500g carne tocata de manzat, 1 ceapa tocat, 1 ou, 50g pesmet, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita condimente pentru carnea de manzat, sare si piper, 500g cartofi noi mici, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri ulei de foloarea soarelui, 4 catei de usturoi zdrobiti, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 2 linguri marar proaspat tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea tocata intr-un castron incapator, se adauga ceapa, oul, pesmetul, pasta de tomate, condimentele, sare si piper si verdeata. Se amesteca bine carnea cu toate ingredientele. Se formeaza circa 16 bile de marimea unei nuci, se aseaza pe o farfurie si se lasa la frigider pentru 1/2 ora (ca sa nu vi se lipeasca carne de maini, folositi faina). Intr-o tigaie incapatoare se incinge uleiul, se adauga cartofii si usturoiul si se prajesc timp de 5-7 minute, pana ce cartofii se auresc usor. Adaugati chiftelutele si prajiti 6-8 minute, intorcandu-le din cand in cand. Presarati cu patrunjel proaspat tocat. Le puteti servi cu legume proaspete si sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifetele cu cartofi noi la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Interesanta reteta,as face asa cu orice alta carne in afara de manzat(carne tocata de pui), care este o carne innecacioasa si fada.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de manzat
  • 1 ceapa tocat
  • 1 ou
  • 50g pesmet
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita condimente pentru carnea de manzat
  • sare si piper
  • 500g cartofi noi mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri ulei de foloarea soarelui
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri marar proaspat tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Interesanta reteta,as face asa cu orice alta carne in afara de manzat(carne tocata de pui), care este o carne innecacioasa si fada.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu pui in sos de vin alb