Se introduc ingredientele in masina de paine in ordinea enumerata si se planifica masina la programul de framantat si dospit.
Cand este gata programul, scoatem aluatul pe o suprafata facuta cu faina. Impartim coca in 6 parti egale apoi modelam aluatul in bare lungi de aproximativ 30 cm.Innodam bara iar capetele le dam dedesubt.
Preincalzim cuptorul la 185 grade.
Chiflele se pun intr-o tava pe hartie de copt , le acoperim cu un prosop si le lasam sa dospeasca 30 minute.
Se ung apoi cu lapte si se presara cu seminte( optional)
Se dau la cuptorul incalzit pina fac o creusta aurie.
Dupa ce sunt coapte se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii