Reteta postata pe: 26 octombrie 2012
Ingrediente
Carne tocata de pui, Cartofi, Ceapa, Morcov, usturoi, pesmet, faina, 1 ou, patrunjel, boia de ardei, rozmarin, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 5 min
Mod de preparare
Ptr chiftele: Intr-un vas punem carnea tocata impreuna cu morcovul si usturoiul date prin razatoare,1 ceapa tocata, 1 ou, patrunjel, 2 linguri de pesmet, condimente dupa gust si amestecam pana la omogenizare. Formam bilute, le dam prin faina si le prajim in ulei incins.
Ptr cartofi: Ii fierbem, dar nu foarte mult ca sa nu se sfarame. Intr-o tigaie topim 50 g de unt dupa care adaugam cartofii scursi de apa.In timpul prajelii ii condimentam cu sare, boia si rozmarin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie
7 voturi
3 comentarii
30 min
- Pieptul de pui se taie in patru, ca pentru snitel, se bate si se condimenteaza cu sare si piper
24 voturi
10 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dayana (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2012
reteta chiftele de pui cu cartofi nus gustoase chiftelele dar cartofii sunt de minune