autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu peste

Chiftele cu sos de rosii

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Ingrediente
Pentru tocatura, , 750g carne tocata, 1 ceapa mijlocie, 1 felie de paine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o lingura de faina), sare, piper, verdeata tocata marunt, , Pentru sos, , 500g de rosii(sau 2 linguri de bulion), ulei, 1 lingura de faina, un fir de zahar, 3 fire de frunze de telina, delicat dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu o ceapa prajita, morcov ras, un cartof crud ras si oul se condimenteaza cu delicat si piper dupa gust si patrunjel sau marar tocat fin.se amesteca cu lingura din lemn.se da forma parjoalelor si se prajesc de o parte si de alta date prin faina mai intai. Se face un sos de rosii care se toarna deasupra si se lasa sa dea cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftele aromate in sos de rosii  cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)

Chiftele aromate in sos de rosii cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)

1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte

9 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea

62 voturi    15 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru tocatura
  • 750g carne tocata
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 felie de paine
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou (sau o lingura de faina)
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
  • Pentru sos
  • 500g de rosii(sau 2 linguri de bulion)
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • un fir de zahar
  • 3 fire de frunze de telina
  • delicat dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon cu suc de portocale la cuptor(Salmão c/laranja no forno)