autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu peste

Chiftele cu sos de rosii

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Ingrediente
Pentru tocatura, , 750g carne tocata, 1 ceapa mijlocie, 1 felie de paine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o lingura de faina), sare, piper, verdeata tocata marunt, , Pentru sos, , 500g de rosii(sau 2 linguri de bulion), ulei, 1 lingura de faina, un fir de zahar, 3 fire de frunze de telina, delicat dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu o ceapa prajita, morcov ras, un cartof crud ras si oul se condimenteaza cu delicat si piper dupa gust si patrunjel sau marar tocat fin.se amesteca cu lingura din lemn.se da forma parjoalelor si se prajesc de o parte si de alta date prin faina mai intai. Se face un sos de rosii care se toarna deasupra si se lasa sa dea cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Se pune in cratita unu – doi catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline, dupa ce acesta

15 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea

62 voturi    15 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru tocatura
  • 750g carne tocata
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 felie de paine
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou (sau o lingura de faina)
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
  • Pentru sos
  • 500g de rosii(sau 2 linguri de bulion)
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • un fir de zahar
  • 3 fire de frunze de telina
  • delicat dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Scoici cu fidea de orez