Chiftele cu sos de rosii

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru tocatura
  • 750g carne tocata
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 felie de paine
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou (sau o lingura de faina)
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
  • Pentru sos
  • 500g de rosii(sau 2 linguri de bulion)
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • un fir de zahar
  • 3 fire de frunze de telina
  • delicat dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu o ceapa prajita, morcov ras, un cartof crud ras si oul se condimenteaza cu delicat si piper dupa gust si patrunjel sau marar tocat fin.se amesteca cu lingura din lemn.se da forma parjoalelor si se prajesc de o parte si de alta date prin faina mai intai. Se face un sos de rosii care se toarna deasupra si se lasa sa dea cateva clocote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise