autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

CHIFTELE DE CRAB CU GARNITURA DE ROSII SI PEPENEIN ULEI DE MASLINE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana suc proaspat de lamâie verde, 2 linguri miere, 1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon, 2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm), 1 ardei gras verde, taiat cubulete, 1 cana rosii cherry, taiate În sferturi, 450 g carne de crab, curatata de cartilagii, 4 cepe verzi, taiate felii ~ubtiri, 1/2 lingurita sare, 2 albusuri de ou, 1/2 cana pesmet simplu, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Într-un castron, se amesteca sucul de lamâie
verde, mierea si 1 lingura de mustar. Se adauga
pepenele galben, ardeiul gras si rosiile; se amesteca
bine. Se pun la frigider pâna când se servesc.
Într-un castron separat, se pun carnea de crab,
ceapa verde, restul de 2 lingurite de mustar si sarea.
Se bat albusurile pâna se Întaresc si se Înglobeaza
usor În amestecul cu carne de crab. Se formeaza
8 chiftele.
Se dau chiftelele prin pesmet. Într-o tigaie mare
de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei la foc
potrivit. Se adauga 4 chiftele de crab si se prajesc
2-3 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt
fierbinti si facute. Se scot chiftelele de crab pe o
farfurie. Se repeta operatiunile cu restul de 1 lingura
de ulei si 4 chiftele de crab. Chiftelele de crab se
servesc cu garnitura alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DE CRAB CU GARNITURA DE ROSII SI PEPENEIN ULEI DE MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Scrumbiile curățate, spălate și șterse bine, se crestează pe ambele părți. În primul

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Creveți gratinați cu spanac

Creveți gratinați cu spanac

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie. Adăugăm

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie verde
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon
  • 2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm)
  • 1 ardei gras verde
  • taiat cubulete
  • 1 cana rosii cherry
  • taiate În sferturi
  • 450 g carne de crab
  • curatata de cartilagii
  • 4 cepe verzi
  • taiate felii ~ubtiri
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 albusuri de ou
  • 1/2 cana pesmet simplu
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pangasiu cu rosii