autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

CHIFTELE DE CRAB CU GARNITURA DE ROSII SI PEPENEIN ULEI DE MASLINE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana suc proaspat de lamâie verde, 2 linguri miere, 1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon, 2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm), 1 ardei gras verde, taiat cubulete, 1 cana rosii cherry, taiate În sferturi, 450 g carne de crab, curatata de cartilagii, 4 cepe verzi, taiate felii ~ubtiri, 1/2 lingurita sare, 2 albusuri de ou, 1/2 cana pesmet simplu, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Într-un castron, se amesteca sucul de lamâie
verde, mierea si 1 lingura de mustar. Se adauga
pepenele galben, ardeiul gras si rosiile; se amesteca
bine. Se pun la frigider pâna când se servesc.
Într-un castron separat, se pun carnea de crab,
ceapa verde, restul de 2 lingurite de mustar si sarea.
Se bat albusurile pâna se Întaresc si se Înglobeaza
usor În amestecul cu carne de crab. Se formeaza
8 chiftele.
Se dau chiftelele prin pesmet. Într-o tigaie mare
de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei la foc
potrivit. Se adauga 4 chiftele de crab si se prajesc
2-3 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt
fierbinti si facute. Se scot chiftelele de crab pe o
farfurie. Se repeta operatiunile cu restul de 1 lingura
de ulei si 4 chiftele de crab. Chiftelele de crab se
servesc cu garnitura alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DE CRAB CU GARNITURA DE ROSII SI PEPENEIN ULEI DE MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cocktail de creveti

Cocktail de creveti

Se pune la fiert un vas mare cu apa, sare, si putina zeama de lamaie. Cand a fiert se ia de pe foc

5 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
MACROU LA CUPTOR

MACROU LA CUPTOR

Intr-o tava unsa cu putin ulei de masline se aseaza pestele se condimenteaza,se toarna apa si vinul

13 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie verde
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon
  • 2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm)
  • 1 ardei gras verde
  • taiat cubulete
  • 1 cana rosii cherry
  • taiate În sferturi
  • 450 g carne de crab
  • curatata de cartilagii
  • 4 cepe verzi
  • taiate felii ~ubtiri
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 albusuri de ou
  • 1/2 cana pesmet simplu
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
PANGASIUS cu FETA si CIUPERCI