autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

CHIFTELE DE CRAB

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1/4 cana suc proaspat de lamâie verde, 2 linguri miere, 1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon, 2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm), 1 ardei gras verde, taiat cubulete, 1 cana rosii cherry, taiate În sferturi, 450 g carne de crab, curatata de cartilagii, 4 cepe verzi, taiate felii ~ubtiri, 1/2 lingurita sare, 2 albusuri de ou, 1/2 cana pesmet simplu, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Într-un castron, se amesteca sucul de lamâie
verde, mierea si 1 lingura de mustar. Se adauga
pepenele galben, ardeiul gras si rosiile; se amesteca
bine. Se pun la frigider pâna când se servesc.
Într-un castron separat, se pun carnea de crab,
ceapa verde, restul de 2 lingurite de mustar si sarea.
Se bat albusurile pâna se Întaresc si se Înglobeaza
usor În amestecul cu carne de crab. Se formeaza
8 chiftele.
Se dau chiftelele prin pesmet. Într-o tigaie mare
de teflon, se Încalzeste 1 lingura de ulei la foc
potrivit. Se adauga 4 chiftele de crab si se prajesc
2-3 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt
fierbinti si facute. Se scot chiftelele de crab pe o
farfurie. Se repeta operatiunile cu restul de 1 lingura
de ulei si 4 chiftele de crab. Chiftelele de crab se
servesc cu garnitura alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DE CRAB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau de primavara

Salau de primavara

Se curata salaul de piele si se taie in bucati potrivite, se presara sare si piper peste ele si se

11 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie verde
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura plus 2 lingurite mustar de Dijon
  • 2 cani pepene galben taiat bucati (1 cm)
  • 1 ardei gras verde
  • taiat cubulete
  • 1 cana rosii cherry
  • taiate În sferturi
  • 450 g carne de crab
  • curatata de cartilagii
  • 4 cepe verzi
  • taiate felii ~ubtiri
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 albusuri de ou
  • 1/2 cana pesmet simplu
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)