autor:

Alexandrina

» » Aperitive

Chiftele de porumb

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Ingrediente
500 g boabe de porumb, 2 oua, 2 linguri de faina (in reteta Marthei Stewart era vorba despre 1 ou si 1 lingura de faina), 1 1/2 lingurita zahar, 1/4 lingurita sare, 1/4 lingurita piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile batute spuma.
Se ia cu lingura din compozitie si se toarna in tigaie, prajindu-se chiftelele pe ambele parti in ulei incins.
Se scot pe servetele care sa absoarba surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de ton si salsa de porumb

Chiftele de ton si salsa de porumb

Se scurge tonul, se pune intr-un castron, se adauga painea stoarsa, ceapa tocata marunt si morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
RioMare
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Sunt gustoase si usor de facut. Mie una mi-au placut.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Cred ca sunt un deliciu...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Ma tenteaza tare reteta ta de chiftele.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g boabe de porumb
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina (in reteta Marthei Stewart era vorba despre 1 ou si 1 lingura de faina)
  • 1 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

51 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Sunt gustoase si usor de facut. Mie una mi-au placut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute