1. Într-o oala mica cu apa fiarta se fierbe cartoful 7 minute sau pâna este fraged. Se scurge, se pune Într-un castron mare si se face piure. Se lasa deoparte sa se raceasca la temperatura camerei.
2. Între timp, intr-un castronel, se amesteca 4 lingurite de mustar, mararul, otetul, zaharul brun si 2 linguri de apa. Sosul de mustar si marar se Iasa
deoparte.
4. În castronul cu cartoful piure se adauga maioneza, restul de 2 lingurite de mustar, coaja de lamâie si sucul de lamâie. Se adauga somonul si se amesteca. Din compozitie se formeaza 4 chiftele. Într-un castron putin adânc sau pe o hârtie cerata, se amesteca patrunjelul si pesmetul. Se dau chiftelele prin acest amestec, batându-le usor.
5. Într-o tigaie mare de teflon, se Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga chiftelete de somon si se prajesc 4 minute pe fiecare parte sau pâna când sunt fierbinti si crocante. Se servesc cu sosul de mustar si marar deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii