autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, cepe, linguri ulei,un ou,sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte se curata de coaja si se scurg de zeama(sunt bune si cele puse la congelator).Se toaca bine si se amesteca cu ceapa taiata marunt si inabusita in ulei.Mai adaugam miez de franzela muiat si stors bine,oul,sare,pipe,verdeata tocata.Se formeaza chiftele,se dau prin pesmet si se praesc in grasime incinsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Salata de vinete si dovlecei

Salata de vinete si dovlecei

Se coc vinetele, se curata si se pun la scurs. Se spala,si se taie rosiile si se pun la scurs. Se

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de curcan cu mazare