autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, cepe, linguri ulei,un ou,sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte se curata de coaja si se scurg de zeama(sunt bune si cele puse la congelator).Se toaca bine si se amesteca cu ceapa taiata marunt si inabusita in ulei.Mai adaugam miez de franzela muiat si stors bine,oul,sare,pipe,verdeata tocata.Se formeaza chiftele,se dau prin pesmet si se praesc in grasime incinsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins

12 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sufleu de cartofi