autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de vinete

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, cepe, linguri ulei,un ou,sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte se curata de coaja si se scurg de zeama(sunt bune si cele puse la congelator).Se toaca bine si se amesteca cu ceapa taiata marunt si inabusita in ulei.Mai adaugam miez de franzela muiat si stors bine,oul,sare,pipe,verdeata tocata.Se formeaza chiftele,se dau prin pesmet si se praesc in grasime incinsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza Calita Cu Afumatura