autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chifteluţe din creier

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
500 g. creier de vită sau porc, 3 ouă, 2 linguri pesmet, 1 lingură făină, 1 ceaşcă ulei, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală şi se curăţă creierul, se fierbe şi se toacă. Se amestecă cu făina, 2 ouă, sarea şi piperul după gust. Se modelează chifteluţe, se dau prin ou, prin pesmet şi se prăjesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe din creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pachetele de vara

Pachetele de vara

1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tarta aperitiv

Tarta aperitiv

Din faina , sare, unt si apa amestecate bine si framantate putin, facem un aluat pe care il lasam

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Imi place creierul dat prin pesmet.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Foarte bun! Eu de obicei fac creierul pane.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g. creier de vită sau porc
  • 3 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place creierul dat prin pesmet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Carnati de bere imbracati in aluat