autor:

» » Aperitive

Chifteluţe din creier

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
500 g. creier de vită sau porc, 3 ouă, 2 linguri pesmet, 1 lingură făină, 1 ceaşcă ulei, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală şi se curăţă creierul, se fierbe şi se toacă. Se amestecă cu făina, 2 ouă, sarea şi piperul după gust. Se modelează chifteluţe, se dau prin ou, prin pesmet şi se prăjesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe din creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Imi place creierul dat prin pesmet.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Foarte bun! Eu de obicei fac creierul pane.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g. creier de vită sau porc
  • 3 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place creierul dat prin pesmet.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Empadas de gãinã