autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chifteluţe din creier

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
500 g. creier de vită sau porc, 3 ouă, 2 linguri pesmet, 1 lingură făină, 1 ceaşcă ulei, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spală şi se curăţă creierul, se fierbe şi se toacă. Se amestecă cu făina, 2 ouă, sarea şi piperul după gust. Se modelează chifteluţe, se dau prin ou, prin pesmet şi se prăjesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe din creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de porc

Pate de ficat de porc

Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina

62 voturi    16 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Crochete de bechamel

Crochete de bechamel

Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se

14 voturi    14 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Imi place creierul dat prin pesmet.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Foarte bun! Eu de obicei fac creierul pane.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g. creier de vită sau porc
  • 3 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place creierul dat prin pesmet.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori aperitiv