Dovleceiii curatati de coaja, rasi fin, dupa ce sunt bine storsi, se pun intr-un castron.
Dovleceiii curatati de coaja, rasi fin, dupa ce sunt bine storsi, se pun intr-un castron impreuna cu morcovul curatat si ras fin, ceapa tocata foarte marunt, usturoiul pisat, granulele de soia oparite cateva minute, apoi scurse, mararul taiat marunt, ouale batute. Se adauga sare, piper, pesmetul, apoi se amesteca bine totul.
Intr-o farfurie mare, se pune faina, se ia cu lingurita din compozitie, se pune in faina, se amesteca putin cu faina, apoi se formeaza chiftelute si se pun la prajit. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe hartie de bucatarie, apoi se servesc cu salata de spanac, stropita cu putin otet balsamic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii