Dovleceiii curatati de coaja, rasi fin, dupa ce sunt bine storsi, se pun intr-un castron.
Dovleceiii curatati de coaja, rasi fin, dupa ce sunt bine storsi, se pun intr-un castron impreuna cu morcovul curatat si ras fin, ceapa tocata foarte marunt, usturoiul pisat, granulele de soia oparite cateva minute, apoi scurse, mararul taiat marunt, ouale batute. Se adauga sare, piper, pesmetul, apoi se amesteca bine totul.
Intr-o farfurie mare, se pune faina, se ia cu lingurita din compozitie, se pune in faina, se amesteca putin cu faina, apoi se formeaza chiftelute si se pun la prajit. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe hartie de bucatarie, apoi se servesc cu salata de spanac, stropita cu putin otet balsamic.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii