Chiftelute cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute cu maioneza

Ingrediente

  • 300 gr carne macinata porc
  • 300 gr carne macinata vita
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 felie paine
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • 1 ou
  • condimente
  • pesmet
  • 1 ceapa
  • 200 gr maioneza
  • 3 linguri otet

Mod de preparare

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau apa si se stoarce. Toate se amesteca cu carnea macinata si se mai adauga usturoiul pisat, verdeata taiata marunt, oul, condimentele, se sareaza, se pipereaza si se omogenizeaza bine. Cel mai bine cu mana. Daca este prea moale se adauga si putin pesmet.

Se fac chiftelute rotunde care se coc in mult ulei incins, care se scot pe un servetel sa absoarba uleiul in exces.

Ceapa se taie pestisori si pentru 30 min se pune la macerat cu otetul si 2-3 linguri apa. Dupa se stoarce si se amesteca cu maioneza.

Maioneza impreuna cu ceapa se intinde pe un platou si deasupra se pun chiftelutele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc