Chiftelute cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute cu maioneza

Ingrediente

  • 300 gr carne macinata porc
  • 300 gr carne macinata vita
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 felie paine
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • 1 ou
  • condimente
  • pesmet
  • 1 ceapa
  • 200 gr maioneza
  • 3 linguri otet

Mod de preparare

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau apa si se stoarce. Toate se amesteca cu carnea macinata si se mai adauga usturoiul pisat, verdeata taiata marunt, oul, condimentele, se sareaza, se pipereaza si se omogenizeaza bine. Cel mai bine cu mana. Daca este prea moale se adauga si putin pesmet.

Se fac chiftelute rotunde care se coc in mult ulei incins, care se scot pe un servetel sa absoarba uleiul in exces.

Ceapa se taie pestisori si pentru 30 min se pune la macerat cu otetul si 2-3 linguri apa. Dupa se stoarce si se amesteca cu maioneza.

Maioneza impreuna cu ceapa se intinde pe un platou si deasupra se pun chiftelutele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise