autor:

Mimo

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Chifteluţe de cartofi

Autor: Mimo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mimo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
- 400 grame cartofi fierţi, - 1 cană fulgi de ovăz, - 2 linguri tărâţe de grâu, - 1 morcov, - 1/2 păstârnac, - 1 bucăţică ţelină, - 1 ceapă roşie mică, - 2 căţei usturoi, - 2 ouă, - 2 linguri smântână, - ulei de măsline, - verdeaţă - frunze pătrunjel, mărar, ţelină, - sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii i-am fiert în coajă, i-am curăţat când s-au răcit şi i-am dat pe răzătoare. Am ras morcovul, păstârnacul, ţelina şi ceapa, am zdrobit usturoiul şi am tocat verdeaţa. După ce am amestecat toate ingredientele am adăugat cele două ouă bătute cu smântâna şi cu puţină apă. Am condimentat cu sare şi piper.
Din compoziţia obţinută am format chifteluţe mici pe care le-am copt la cuptor aproximativ 40 de minute (20 de minute pe fiecare parte).
Simplu şi gustos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki)

Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki)

Cartofii fierti si curatati de coaja se paseaza cu furculita bine de tot apoi se amesteca cu celelalte

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Dovlecelul si cartofii se curata,se spala si se da prin razatoarea mare.Se lasa jumatate de ora,pana

14 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Dietetic si bun.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    un deliciu!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Minunat de bune.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 400 grame cartofi fierţi
  • - 1 cană fulgi de ovăz
  • - 2 linguri tărâţe de grâu
  • - 1 morcov
  • - 1/2 păstârnac
  • - 1 bucăţică ţelină
  • - 1 ceapă roşie mică
  • - 2 căţei usturoi
  • - 2 ouă
  • - 2 linguri smântână
  • - ulei de măsline
  • - verdeaţă - frunze pătrunjel
  • mărar
  • ţelină
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Mimo
Chiftele de năut

Chiftele de năut

Prepararea e foarte simplă. Se amestecă toate ingredientele - morcovii, dovlecelul şi ardeiul

16 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume

Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume

Pentru început se fierbe orezul, nu de tot, ci doar până ce se înmoaie puţin. Se curăţă

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Rulouri pizza

Rulouri pizza

Drojdia se pregăteşte în 1/2 cană lapte puţin încălzit, apoi se adaugă într-un vas peste

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete vegetariene

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Dietetic si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Orez parsi