Orezul il fierbem in 3 cani apa si sare, se masoara cu aceiasi cana . Il lasam sa se raceasca .
Dovlecei ii razuim pe razatoarea mare si presaram putina sare pe ei . Dupa 10 minute ii stoarcem de apa lasata foarte bine . \
Razuim si restul legumelor si le amestecam cu dovlecei.
Amestecam totul cu ouale , pudra de ghimbir, pesmetul , frunzele maruntite , usturoiul pisat si orezul fiert si racit.
Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt . Forman chiftlele si punem la cuptorul incins la 180-200 grade pana prind o culoarea frumoasa .
Serviti cu sos de iaurt cu usturoi, sos de rosii sau maioneza daca va place .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii