Se pune lintea la fiert cu 500ml de apa pentru 20 de minute. Cand este fiarta, o strecuram si o lasam 10 min sa se racoreasca dupa care adaugam in ea restul ingredientelor. Din aluatul obtinut se vor forma intr-o tava de teflon, pe care am uns-o cu putin ulei, cu ajutorul unei linguri chiftelele. Nu trebuie sa fie foarte inalte, faceti-le mai plate, ca niste mini burgeri. Dam la cuptor 15 minute (dupa 10 minute intoarcem, nu mai repede). Eu le-am servit alaturi de o salata de cruditati, dar merg si langa o portie de legume sotate sau orice garnitura va place.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii