Ingrediente
3 cartofi mari, 4-5 cepe micute, 1 capatana usturoi, 300-400g ciuperci proaspete, 1-2 linguri faina, oregano, cimbru, piper, 1 lingura delikat, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
52 voturi
Mod de preparare
Toate ingredientele se amesteca cu piper, oregano, cimbru si se pun 1-2 linguri de faina cat sa se lege compozitia.
Se formeaza chiftele care se dau prin faina, in caz ca se lipesc de maini se mai umezesc mainile cu apa si apoi se formeaza chiftelele.Se pun la prajit in uleiul incins, la foc potrivit.
Se prajesc pe ambele parti.Cand sau rumenit frumos sunt gata.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Sunt minunate in post! Foarte gustoase!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Sunt minunate in post!
Vicky (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009
Merge perfect acum.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 martie 2009
E foarte buna idea pentru post.