Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca marunt si mararul cu patrunjelul se toaca si ele marunt.
Toate ingredientele se amesteca cu piper, oregano, cimbru si se pun 1-2 linguri de faina cat sa se lege compozitia.
Se formeaza chiftele care se dau prin faina, in caz ca se lipesc de maini se mai umezesc mainile cu apa si apoi se formeaza chiftelele.Se pun la prajit in uleiul incins, la foc potrivit.
Se prajesc pe ambele parti.Cand sau rumenit frumos sunt gata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii