Soia am fiert-o până ce au devenit boabele moi (aproximativ 2 ore, înmuiată 12 ore înainte), apoi am făcut din ea o pastă folosind blenderul. Peste această pastă am adăugat într-un vas morvocul, păstrârnacul, ardeiul, ceapa date pe răzătoare, usturoiul pisat, frunzele tocate, cerealele, ouăle şi condimentele. Am amestecat toate ingredientele până ce am obţinut o pastă din care se pot forma chifteluţe.
Am uns tava de la cuptor cu ulei de măsline şi am pus chifteluţele în ea. Le-am copt la cuptor aproximativ 30 de minute.
Sunt foarte consistente şi gustoase.
Noi le-am servit cu garnitură de ghiveci de legume.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii