Soia am fiert-o până ce au devenit boabele moi (aproximativ 2 ore, înmuiată 12 ore înainte), apoi am făcut din ea o pastă folosind blenderul. Peste această pastă am adăugat într-un vas morvocul, păstrârnacul, ardeiul, ceapa date pe răzătoare, usturoiul pisat, frunzele tocate, cerealele, ouăle şi condimentele. Am amestecat toate ingredientele până ce am obţinut o pastă din care se pot forma chifteluţe.
Am uns tava de la cuptor cu ulei de măsline şi am pus chifteluţele în ea. Le-am copt la cuptor aproximativ 30 de minute.
Sunt foarte consistente şi gustoase.
Noi le-am servit cu garnitură de ghiveci de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii