Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor de preparat, cu arome bogate si textura perfecta.
Pregatirea chiftelutelor:
Fierbe granulele de soia in apa cu sare timp de 10 minute, apoi scurge-le bine si preseaza-le pentru a elimina excesul de lichid. Marunteste-le bine in blender.
Amesteca soia cu ceapa, usturoiul, cartoful ras, pesmetul, faina, condimentele si patrunjelul. Framanta bine compozitia.
Formeaza chiftelute mici si prajeste-le in ulei incins pana devin aurii. Alternativ, le poti coace la 180°C timp de 20 de minute.
Prepararea sosului:
Caleste ceapa in ulei de masline pana devine aurie, apoi adauga usturoiul.
Toarna rosiile pasate si condimentele, apoi fierbe la foc mic 10-15 minute.
Daca e prea acru, adauga putin zahar.
Asamblare si servire:
Pune chiftelutele in sos si mai lasa-le pe foc 5 minute, pentru a absorbi aromele.
Decoreaza cu frunze proaspete de busuioc si serveste cu piure de cartofi, cartofi duchesse, orez cremos cu parmezan sau paste. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii