Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare.
Dupa ce cartofii au fiert, se scurge apa si se paseaza pana se zdrobesc toti cartofii. Punem untul, usturoiul pisat si sare (daca mai este nevoie) si omogenizam. Patrunjelul il tocam marunt si il adaugam in piure amestecand bine.
Pentru cei care tin post pot inlocui untul cu margarina.
Piureul il putem servi simplu sau ca garnitura. Pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii