Piure de cartofi cu patrunjel si usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piure de cartofi cu patrunjel si usturoi

Ingrediente

  • * cartofi
  • * unt
  • * usturoi
  • * cateva fire de patrunjel
  • * sare

Mod de preparare

Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare.

Dupa ce cartofii au fiert, se scurge apa si se paseaza pana se zdrobesc toti cartofii. Punem untul, usturoiul pisat si sare (daca mai este nevoie) si omogenizam. Patrunjelul il tocam marunt si il adaugam in piure amestecand bine.

Pentru cei care tin post pot inlocui untul cu margarina.

Piureul il putem servi simplu sau ca garnitura. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise