Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare.
Dupa ce cartofii au fiert, se scurge apa si se paseaza pana se zdrobesc toti cartofii. Punem untul, usturoiul pisat si sare (daca mai este nevoie) si omogenizam. Patrunjelul il tocam marunt si il adaugam in piure amestecand bine.
Pentru cei care tin post pot inlocui untul cu margarina.
Piureul il putem servi simplu sau ca garnitura. Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii