autor:

anuta

» » Aperitive cu carne

Chiftelute din somn

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2016

Ingrediente
1 kg carne tocata de somn(partea de la coada si burta,o legatura mare de marar verde ,2 -3 oua,un praf de sare, piper, catei de usturoi, felii de paine veche,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta.
Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa.
Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine.
Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.Sunt delicioase calde dar si reci.
Daca amestecul de carne este prea moale,putem tavalim carnea care urmeasza a fi modelata,prin faina.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din somn" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Alinazik

Alinazik

Se coc vinetele in foc de carbuni sau pe aragaz la foc, se curata de coaja, se toaca cu cutitul,

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Trandafiri aperitiv din foietaj

Trandafiri aperitiv din foietaj

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj

35 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de somn(partea de la coada si burta,o legatura mare de marar verde ,2 -3 oua,un praf de sare
  • piper, catei de usturoi, felii de paine veche,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Mic dejun incropit