1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta.
Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa.
Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine.
Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.Sunt delicioase calde dar si reci.
Daca amestecul de carne este prea moale,putem tavalim carnea care urmeasza a fi modelata,prin faina.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii