autor:

RAMONIK

» » Mancaruri cu carne

Chiftelutze de ciuperci

Autor: RAMONIK (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RAMONIK (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
500gr ciuperci, 200gr cascaval, 2 cepe, marar,patrunjel, 200gr pesmet, 1 ou, faina, delikat, piper, ulei ptr.prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile,se spala,apoi se lasa sa se scurga,dupa care le tocam marunt.Taiem ceapa si o punem la calit cateva minute, dupa care adaugam si ciupercile.
Le lasam la calit pana mai scade zeama lasata de ciuperci,dupa care lasam sa se raceasca.
Tocam mararul si patrunjelul si il adaugam in ciuperci( sa fie racita compozitia),cascavalul ras pe razatoarea mica,adaugam si oul,delikat,piper,o lingura de faina si jumatate din cantitatea de pesmet.
Se modeleaza chiftelute care se trec prin cantitatea de pesmet ramasa si apoi se prajesc.Asezati-le pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.Sunt delicioase! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelutze de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de bulion si taitei

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

11 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tort de carne tocata si dovlecei

Tort de carne tocata si dovlecei

Mai intai prajim feliutele de dovlecel si le punem deoparte. Calim ceapa, adaugam carnea, apoi

39 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 200gr cascaval
  • 2 cepe
  • marar,patrunjel
  • 200gr pesmet
  • 1 ou
  • faina
  • delikat
  • piper
  • ulei ptr.prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Baghete din piept de pui