Se curata ciupercile,se spala,apoi se lasa sa se scurga,dupa care le tocam marunt.Taiem ceapa si o punem la calit cateva minute, dupa care adaugam si ciupercile.
Le lasam la calit pana mai scade zeama lasata de ciuperci,dupa care lasam sa se raceasca.
Tocam mararul si patrunjelul si il adaugam in ciuperci( sa fie racita compozitia),cascavalul ras pe razatoarea mica,adaugam si oul,delikat,piper,o lingura de faina si jumatate din cantitatea de pesmet.
Se modeleaza chiftelute care se trec prin cantitatea de pesmet ramasa si apoi se prajesc.Asezati-le pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.Sunt delicioase! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii