Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 august 2009
Ingrediente
Prune
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 10 min
Mod de preparare
Prunele se spala si se scot samburii. Se dau prunele prin masina de macinat apoi se pune pasta obtinuta la fiert pe foc mic , imvartind des , sa nu se prinda de fundul cratitei.
Daca prunele nu sunt destul de zemoase , se adauga putina apa.
Se lasa la fiert o ora, o ora jumatate. Se baga pasta in borcane .
Pe fundul unei oale se pune un prosopel peste care punem borcanele, adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute din momentul cand da in clocot.Lasam borcanele in apa calda pina se racesc, a doua zi. Apoi se pun in camara.
Sosul se serveste cu carne rasol si piure de cartofi.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy , 31 august 2009
Alina ...magiunul este gros , se poate unge pe paine ! Chisalita este ca un sos....mai moale( curge) !
Alina (Chef de cuisine) , 30 august 2009
Sidy, eu ii spuneam magiun la ce ai facut tu ! Dar sti cum este, cate bordeie atatea obiceie ! In oltenia ciselita este altceva .