autor:

Vekas

» » Sosuri

CHUTNEY CU RUBARBA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
300g.tije de rubarba,, 2 cepe,, 80g. stafide,, 400g. zahar brun,, 1 lingura de sare,, 1 lingura de scortisoara macinata,, 1 lingura ghimbir macinat, , 1 lingura nuca de cocos, un varf de cutit de piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se spala rubarba si se taie in bucatele.
2.Se curata si se toaca fin ceapa.
3.Se amesteca rubarba , cepele si celelalte ingrediente intr-o cratita inoxidabila si se pun la fiert ,amestecand pana se dizolva zaharul.Se lasa sa fiarba , pe foc mic, timp de 1 ora, amestecand din cand in cand pana ce amestecul se ingroasa.Se ia vasul de pe foc si se pune compozitia in borcane, care , dupa ce se capseaza, se tin la cald ,in haine,pana a doua zi.Dupa o luna , chutney se poate servi pe langa carne de pui, porc, vita, vanat sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHUTNEY CU RUBARBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ulei de masline cu mirodenii

Ulei de masline cu mirodenii

Frunzele de busuioc sau de rozmarin se spala si se despart de pe ramura. Se toarna ulei de masline

6 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de usturoi verde

Sos de usturoi verde

Usturoiul verde se taie marunt, se piseaza cu sare, se freaca cu cateva linguri ulei de masline si

3 voturi    1 comentariu
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Si eu prepar diferite feluri de chutney, le folosesc pe langa rasol, friptura, mititei, gratare, virsli,peste.Sunt extraordinare!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300g.tije de rubarba,
  • 2 cepe,
  • 80g. stafide,
  • 400g. zahar brun,
  • 1 lingura de sare,
  • 1 lingura de scortisoara macinata,
  • 1 lingura ghimbir macinat
  • 1 lingura nuca de cocos
  • un varf de cutit de piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

v magdalena (Chef de cuisine)

Si eu prepar diferite feluri de chutney, le folosesc pe langa rasol, friptura, mititei, gratare, virsli,peste.Sunt extraordinare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta adanca cu mere si sos aromat