1.Se spala rubarba si se taie in bucatele.
2.Se curata si se toaca fin ceapa.
3.Se amesteca rubarba , cepele si celelalte ingrediente intr-o cratita inoxidabila si se pun la fiert ,amestecand pana se dizolva zaharul.Se lasa sa fiarba , pe foc mic, timp de 1 ora, amestecand din cand in cand pana ce amestecul se ingroasa.Se ia vasul de pe foc si se pune compozitia in borcane, care , dupa ce se capseaza, se tin la cald ,in haine,pana a doua zi.Dupa o luna , chutney se poate servi pe langa carne de pui, porc, vita, vanat sau legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii