autor:

Vekas

» » Sosuri

CHUTNEY CU RUBARBA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
300g.tije de rubarba,, 2 cepe,, 80g. stafide,, 400g. zahar brun,, 1 lingura de sare,, 1 lingura de scortisoara macinata,, 1 lingura ghimbir macinat, , 1 lingura nuca de cocos, un varf de cutit de piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se spala rubarba si se taie in bucatele.
2.Se curata si se toaca fin ceapa.
3.Se amesteca rubarba , cepele si celelalte ingrediente intr-o cratita inoxidabila si se pun la fiert ,amestecand pana se dizolva zaharul.Se lasa sa fiarba , pe foc mic, timp de 1 ora, amestecand din cand in cand pana ce amestecul se ingroasa.Se ia vasul de pe foc si se pune compozitia in borcane, care , dupa ce se capseaza, se tin la cald ,in haine,pana a doua zi.Dupa o luna , chutney se poate servi pe langa carne de pui, porc, vita, vanat sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHUTNEY CU RUBARBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi verde

Sos de usturoi verde

Usturoiul verde se taie marunt, se piseaza cu sare, se freaca cu cateva linguri ulei de masline si

3 voturi    1 comentariu
10 min
Sosuri
Allioli

Allioli

Se pune intr-un bol inalt,catelul de usturoi curatat, sarea ,patrunjelul si se toaca cu blenderul

5 voturi    5 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Si eu prepar diferite feluri de chutney, le folosesc pe langa rasol, friptura, mititei, gratare, virsli,peste.Sunt extraordinare!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300g.tije de rubarba,
  • 2 cepe,
  • 80g. stafide,
  • 400g. zahar brun,
  • 1 lingura de sare,
  • 1 lingura de scortisoara macinata,
  • 1 lingura ghimbir macinat
  • 1 lingura nuca de cocos
  • un varf de cutit de piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

v magdalena (Chef de cuisine)

Si eu prepar diferite feluri de chutney, le folosesc pe langa rasol, friptura, mititei, gratare, virsli,peste.Sunt extraordinare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de rosii