autor:

kok miori

» » Retete la gratar

Cimciuri-amestec de mirodenii ptr cotlete la gratar

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2012

Ingrediente
1pachet de frunze de patrunjel, 1ceapa mare taiata cuburi, 1ardei rosu taiat cuburi mici, 1ardei verde taiat cuburi mici, 1pahar de otet de vin, 2pahare de apa fierbinte, 1pahar de ulei de canola, 1lingurita de oregano uscat, 2lingurite de sare, 1/2 lingurita de piper alb macinat, 1lingurita de boia dulce, 2lingurite de usturoi zdrobit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingridentele-patrunjelul trebuie tocat-emai bine de pus toate ingridentele in robotul de bucatarie de amestecat in 2-3 pulsuri si de transferat intr-un borcan care se inchide ermetic.Se pastreaza la frigider.
Cand se fac cotlete sau fileuri la gratar se unge cotletul pe partea care s-a fript deja sau se serveste dupa ce carnea s-a fript la gratar-se unge dupa dorinta pe carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cimciuri-amestec de mirodenii ptr cotlete la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Frigarui de porc si pui la gratar

Frigarui de porc si pui la gratar

Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca

132 voturi    3 comentarii
2h
Retete la gratar
Gulas(gulyas) de miel la ceaun

Gulas(gulyas) de miel la ceaun

Curatam toate legumele si le taiem marunt. Carnea o portionam si o spalam bine, apoi o lasam la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1pachet de frunze de patrunjel
  • 1ceapa mare taiata cuburi
  • 1ardei rosu taiat cuburi mici
  • 1ardei verde taiat cuburi mici
  • 1pahar de otet de vin
  • 2pahare de apa fierbinte
  • 1pahar de ulei de canola
  • 1lingurita de oregano uscat
  • 2lingurite de sare
  • 1/2 lingurita de piper alb macinat
  • 1lingurita de boia dulce
  • 2lingurite de usturoi zdrobit

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida

Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici; se adauga sare si piper dupa gust, oregano, zeama

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Coaste de porc la gratar