Se amesteca bine toate ingridentele-patrunjelul trebuie tocat-emai bine de pus toate ingridentele in robotul de bucatarie de amestecat in 2-3 pulsuri si de transferat intr-un borcan care se inchide ermetic.Se pastreaza la frigider.
Cand se fac cotlete sau fileuri la gratar se unge cotletul pe partea care s-a fript deja sau se serveste dupa ce carnea s-a fript la gratar-se unge dupa dorinta pe carne.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii