Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se da la frigider pentru 2 ore.
Cartofii cu coaja se spala si se lasasa se usuce.
Se incalzeste cuptorul la 200 grade (eu folosesc functia de aer cald).
Se pune sare mare pe cartofi si se invelesc in folie. Se baga la cuptor si se lasa 45 minute la 200 grade dupa care se da la 170 grade si se pun si aripioarele.
Se mai lasa 30-40 de minute.
Intre timp se piseaza usturoiul cu sare si marar si se amesteca cu iaurtul.
Acest sos se pune peste cartofi.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii