Ciocanele de pui cu cartofi

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Ciocanele de pui cu cartofi

Ingrediente

  • ciocanele de pui (aripioare),
  • sos tiganesc,
  • sos soia,
  • cimbru,
  • cartofi,
  • usturoi verde,
  • 400 gr iaurt,
  • sare,
  • marar

Mod de preparare

Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se da la frigider pentru 2 ore.

Cartofii cu coaja se spala si se lasasa se usuce.

Se incalzeste cuptorul la 200 grade (eu folosesc functia de aer cald).

Se pune sare mare pe cartofi si se invelesc in folie. Se baga la cuptor si se lasa 45 minute la 200 grade dupa care se da la 170 grade si se pun si aripioarele.

Se mai lasa 30-40 de minute.

Intre timp se piseaza usturoiul cu sare si marar si se amesteca cu iaurtul.

Acest sos se pune peste cartofi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor