Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper.
Se frig ciocanelele pe grill-ul de aragaz si se acopera apoi cu folie de aluminiu pentru a ramane suculente.
Intr-o tigaie wok se pune untul si branza gorgonzola taiata cubulete. Tigaia se pune la foc mic si se amesteca continuu, pana cand untul si gorgonzola se topesc
Dupa ce acestea s-au omogenizat se adauga smantana (amestecand continuu) si coniacul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se pun ciocanelele de pui in sos impreuna cu nautul scurs de zeama si se amesteca.
Acest preparat se serveste cald presarat cu patrunjel verde.
Pofta buna !
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii