Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper.
Se frig ciocanelele pe grill-ul de aragaz si se acopera apoi cu folie de aluminiu pentru a ramane suculente.
Intr-o tigaie wok se pune untul si branza gorgonzola taiata cubulete. Tigaia se pune la foc mic si se amesteca continuu, pana cand untul si gorgonzola se topesc
Dupa ce acestea s-au omogenizat se adauga smantana (amestecand continuu) si coniacul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se pun ciocanelele de pui in sos impreuna cu nautul scurs de zeama si se amesteca.
Acest preparat se serveste cald presarat cu patrunjel verde.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii