autor:

Burcea_Vasilica

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 27 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 27 iulie 2016

Ingrediente
8-10 Ciocanele de pui, O conseva de naut, 200 g branza gorgonzola, 200 ml smantana, 75 g unt, sare si piper, 50 ml coniac

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper.

Se frig ciocanelele pe grill-ul de aragaz si se acopera apoi cu folie de aluminiu pentru a ramane suculente.

Intr-o tigaie wok se pune untul si branza gorgonzola taiata cubulete. Tigaia se pune la foc mic si se amesteca continuu, pana cand untul si gorgonzola se topesc

Dupa ce acestea s-au omogenizat se adauga smantana (amestecand continuu) si coniacul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se pun ciocanelele de pui in sos impreuna cu nautul scurs de zeama si se amesteca.

Acest preparat se serveste cald presarat cu patrunjel verde.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata

Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata

Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert. Carnea tocata se pune la calit. Razuim branza

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sufleu de cartofi cu carnăciori

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8-10 Ciocanele de pui
  • O conseva de naut
  • 200 g branza gorgonzola
  • 200 ml smantana
  • 75 g unt
  • sare si piper
  • 50 ml coniac

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci