autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2012

Ingrediente
10 ciocanele de pui, 10 fasii de prosciutto crudo, 1 capatana mica de usturoi, 500 ml de bere blonda, ulei de masline, boia de ardei iute, boia de ardei dulce, piper, rozmarin, sare de mare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Cu o zi inainte de a pregati preparatul dam ciocanelele cu un mix de condimente format din: boia dulce,boia iute,piper,rozmarin si sare de mare. Acoperim cu folie alimentara si punem la frigider. A doua zi luam fiecare ciocanel in parte si rulam fasia de prosciutto in jurul lui ( invelim). Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert. Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc. Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea. Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. Serviti cu multa salata verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare crocante la cuptor

Aripioare crocante la cuptor

Spalam foarte bine aripioarele, le curatam de eventuale resturi de fulgi. Le puteti taia in doua

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iepure in sos de rosii

Iepure in sos de rosii

Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ceapa si usturoiul zdrobit, adaugam ardeiul apoi

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Marlogeanu , 24 februarie 2015

    Da arata f.f bine.......le incercam si noi.

  • Fara foto

    Flori Garnita , 16 ianuarie 2015

    bune sant

  • Fara foto

    הני יגרמן , 03 august 2014

    ARATA FOARTE APETISANT. MERITA O INCERCARE.

    • Fara foto

      Florea Heves , 03 august 2014

      arata foarte bine o sa ancerc si eu

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2013

      Abia astept sa incerc reteta asta

    • Fara foto

      Bosko Cornel Banu , 14 septembrie 2013

      nota 11

    • Fara foto

      Anghelescu Mariana , 13 septembrie 2013

      Cum s-ar zice, numai citind si iti ploua in gura, dar sa le mai si pregatesti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

      Mmmmmmm, ce bunatate, folosesc si eu bere neagra la pui.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Abia astept sa incerc reteta asta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Surf &Turf
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide