Cu o zi inainte de a pregati preparatul dam ciocanelele cu un mix de condimente format din: boia dulce,boia iute,piper,rozmarin si sare de mare. Acoperim cu folie alimentara si punem la frigider. A doua zi luam fiecare ciocanel in parte si rulam fasia de prosciutto in jurul lui ( invelim). Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert. Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc. Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea. Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. Serviti cu multa salata verde!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii