autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2012

Ingrediente
10 ciocanele de pui, 10 fasii de prosciutto crudo, 1 capatana mica de usturoi, 500 ml de bere blonda, ulei de masline, boia de ardei iute, boia de ardei dulce, piper, rozmarin, sare de mare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Cu o zi inainte de a pregati preparatul dam ciocanelele cu un mix de condimente format din: boia dulce,boia iute,piper,rozmarin si sare de mare. Acoperim cu folie alimentara si punem la frigider. A doua zi luam fiecare ciocanel in parte si rulam fasia de prosciutto in jurul lui ( invelim). Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert. Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc. Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea. Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. Serviti cu multa salata verde!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza calita cu ciolan crud

Varza calita cu ciolan crud

Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Marlogeanu , 24 februarie 2015

    Da arata f.f bine.......le incercam si noi.

  • Fara foto

    Flori Garnita , 16 ianuarie 2015

    bune sant

  • Fara foto

    הני יגרמן , 03 august 2014

    ARATA FOARTE APETISANT. MERITA O INCERCARE.

    • Fara foto

      Florea Heves , 03 august 2014

      arata foarte bine o sa ancerc si eu

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2013

      Abia astept sa incerc reteta asta

    • Fara foto

      Bosko Cornel Banu , 14 septembrie 2013

      nota 11

    • Fara foto

      Anghelescu Mariana , 13 septembrie 2013

      Cum s-ar zice, numai citind si iti ploua in gura, dar sa le mai si pregatesti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

      Mmmmmmm, ce bunatate, folosesc si eu bere neagra la pui.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Abia astept sa incerc reteta asta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos veloute si ciuperci
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania