autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2012

Ingrediente
10 ciocanele de pui, 10 fasii de prosciutto crudo, 1 capatana mica de usturoi, 500 ml de bere blonda, ulei de masline, boia de ardei iute, boia de ardei dulce, piper, rozmarin, sare de mare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Cu o zi inainte de a pregati preparatul dam ciocanelele cu un mix de condimente format din: boia dulce,boia iute,piper,rozmarin si sare de mare. Acoperim cu folie alimentara si punem la frigider. A doua zi luam fiecare ciocanel in parte si rulam fasia de prosciutto in jurul lui ( invelim). Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert. Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc. Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea. Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. Serviti cu multa salata verde!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vitel cu mazare verde

Vitel cu mazare verde

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt Gogosarul se taie feliute. Ceapa

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Foietajul il lasam la dezghetat la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nina Marlogeanu , 24 februarie 2015

    Da arata f.f bine.......le incercam si noi.

  • Fara foto

    Flori Garnita , 16 ianuarie 2015

    bune sant

  • Fara foto

    הני יגרמן , 03 august 2014

    ARATA FOARTE APETISANT. MERITA O INCERCARE.

    • Fara foto

      Florea Heves , 03 august 2014

      arata foarte bine o sa ancerc si eu

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2013

      Abia astept sa incerc reteta asta

    • Fara foto

      Bosko Cornel Banu , 14 septembrie 2013

      nota 11

    • Fara foto

      Anghelescu Mariana , 13 septembrie 2013

      Cum s-ar zice, numai citind si iti ploua in gura, dar sa le mai si pregatesti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

      Mmmmmmm, ce bunatate, folosesc si eu bere neagra la pui.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Abia astept sa incerc reteta asta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
VARZA CU CARNE CA LA BECLEAN