autor:

Gina de Jong

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui in sos de rosii

Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Ingrediente
ciocanele 6 bucati,, 2 catei de usturoi,, o crenguta de cimbru,, o lingura de pasta de rosii,, patrunjel tocat(o lingura),, sare si piper dupa gust,, 2-3 linguri de ulei, apa calda 200-400ml

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa fierbinte, punem carnea cu putin sare la fiert (un sfert de ora ), dupa ce s-a fiert o scoatem si o punem intr-un bol, apoi intr-o alta tigaie mai inalta, pregatim sosul.



Punem tigaia la incins, dupa putin timp adaugam uleiul si pasta de rosii, la un minut si jumatate cel mult punem carnea, cimbrul, cateii de usturoi taiati cubulete, apoi adaugam si apa, sa fie aproape la acelasi nivel cu carnea.



Lasam totul sa se inabuse 25-30 minute la foc potrivit pana vedem ca sosul a scazut la jumatate.



Inainte de a inchide focul adaugam sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt.



Sa aveti pofta !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de curcan cu legume

Gulas de curcan cu legume

1.Se curata si spala zarzavatul apoi se taie asa;ceapa julien,ardeii se feliaza subtire,la fel si

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Spanacul il spalam sub jetul de apa. Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu un praf de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • ciocanele 6 bucati,
  • 2 catei de usturoi,
  • o crenguta de cimbru,
  • o lingura de pasta de rosii,
  • patrunjel tocat(o lingura),
  • sare si piper dupa gust,
  • 2-3 linguri de ulei
  • apa calda 200-400ml

Raporteaza reteta

Retete
de Gina de Jong
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

In primul rand,fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs, apoi pregatim oala(de

17 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui