autor:

Gina de Jong

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui in sos de rosii

Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2014

Ingrediente
ciocanele 6 bucati,, 2 catei de usturoi,, o crenguta de cimbru,, o lingura de pasta de rosii,, patrunjel tocat(o lingura),, sare si piper dupa gust,, 2-3 linguri de ulei, apa calda 200-400ml

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa fierbinte, punem carnea cu putin sare la fiert (un sfert de ora ), dupa ce s-a fiert o scoatem si o punem intr-un bol, apoi intr-o alta tigaie mai inalta, pregatim sosul.



Punem tigaia la incins, dupa putin timp adaugam uleiul si pasta de rosii, la un minut si jumatate cel mult punem carnea, cimbrul, cateii de usturoi taiati cubulete, apoi adaugam si apa, sa fie aproape la acelasi nivel cu carnea.



Lasam totul sa se inabuse 25-30 minute la foc potrivit pana vedem ca sosul a scazut la jumatate.



Inainte de a inchide focul adaugam sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt.



Sa aveti pofta !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui traditional american

Pui traditional american

1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox.3-6

4 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • ciocanele 6 bucati,
  • 2 catei de usturoi,
  • o crenguta de cimbru,
  • o lingura de pasta de rosii,
  • patrunjel tocat(o lingura),
  • sare si piper dupa gust,
  • 2-3 linguri de ulei
  • apa calda 200-400ml

Raporteaza reteta

Retete
de Gina de Jong
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

In primul rand,fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs, apoi pregatim oala(de

17 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frittatta de cartofi cu sunca