Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si patrunjel si cimbru. Dupa care stoarcem lamaia, adaugam usturoiul pisat.
Dam fiecare ciocanel prin aceasta marinata si le lasam acoperite in marinata cu folie transparenta pana a doua zi (12 ore).
Intr-o tava punem ciocanelele, adaugam marinata ramasa si cana de apa si introducem la cuptor pentru 40-50 min.
Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi piure sau naturi, mujdei de usturoi si muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii