Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si patrunjel si cimbru. Dupa care stoarcem lamaia, adaugam usturoiul pisat.
Dam fiecare ciocanel prin aceasta marinata si le lasam acoperite in marinata cu folie transparenta pana a doua zi (12 ore).
Intr-o tava punem ciocanelele, adaugam marinata ramasa si cana de apa si introducem la cuptor pentru 40-50 min.
Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi piure sau naturi, mujdei de usturoi si muraturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii