autor:

ANCA

» » Fripturi

Ciocanele marinate la cuptor

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
10 ciocanele, sare, piper, boia, busuioc, cimbru, patrunjel, 1 lamaie, 4 catei usturoi, ulei, 1 cana apa

Dificultate: Ridicata Timp: 12h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si patrunjel si cimbru. Dupa care stoarcem lamaia, adaugam usturoiul pisat.

Dam fiecare ciocanel prin aceasta marinata si le lasam acoperite in marinata cu folie transparenta pana a doua zi (12 ore).

Intr-o tava punem ciocanelele, adaugam marinata ramasa si cana de apa si introducem la cuptor pentru 40-50 min.

Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi piure sau naturi, mujdei de usturoi si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

    Foarte bune!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2013

    Apetisante

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Delicioasa

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      Foarte aromate!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

12h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 ciocanele
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc
  • cimbru
  • patrunjel
  • 1 lamaie
  • 4 catei usturoi
  • ulei
  • 1 cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Valdostana haiduceasca