Autor:
ANCA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013
Ingrediente
10 ciocanele, sare, piper, boia, busuioc, cimbru, patrunjel, 1 lamaie, 4 catei usturoi, ulei, 1 cana apa
Dificultate: Ridicata | Timp: 12h 50 min
Mod de preparare
Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si patrunjel si cimbru. Dupa care stoarcem lamaia, adaugam usturoiul pisat.
Dam fiecare ciocanel prin aceasta marinata si le lasam acoperite in marinata cu folie transparenta pana a doua zi (12 ore).
Intr-o tava punem ciocanelele, adaugam marinata ramasa si cana de apa si introducem la cuptor pentru 40-50 min.
Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi piure sau naturi, mujdei de usturoi si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013
Foarte aromate!*****