1. Laptele praf se amesteca cu indulcitorul Green Sugar si cafeaua.
2. Se toarna apa fierbinte cate putin si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.
3. Se toarna compozitia in forma (noi am folosit o forma de silicon/ vezi poza) si se da la rece. Daca nu aveti rabdare o puteti pune in congelator sa grabiti racirea.
Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda, @sisterskitchen.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii