Ciocolata alba cu cafea si agrise

Timp pregatire
15 minute
Ciocolata alba cu cafea si agrise

Ingrediente

  • 200 grame lapte praf degresat
  • 2 lingurite Green Sugar
  • 1 lingurita cafea macinata
  • 90 ml apa fierbinte
  • agrise uscate (optional)

Mod de preparare

1. Laptele praf se amesteca cu indulcitorul Green Sugar si cafeaua.

2. Se toarna apa fierbinte cate putin si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.

3. Se toarna compozitia in forma (noi am folosit o forma de silicon/ vezi poza) si se da la rece. Daca nu aveti rabdare o puteti pune in congelator sa grabiti racirea.

Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda, @sisterskitchen.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi