1. Se incalzeste smantana intr-o oala de marime medie la foc mic, timp de 2-3 minute.
2. Se rupe ciocolata in bucati mici, se adauga treptat la smantana, si se amesteca pana la topirea completa.
3. Se adauga esenta de vanilie si se amesteca.
4. Se ia oala de pe foc si se pune pe un blat de masa, se reincalzeste pe aragaz daca e nevoie. Atentie, oala este fierbinte !
5. Cufundati o bucata de fruct sau o bezea in sosul de ciocolata. Si sosul este fierbinte, asa ca asteptati sa se mai raceasca.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii