autor:

Fara foto

» » , , Prajituri, Sosuri, Spume si creme dulci

Ciocolata fondue

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
235 ml smantana grasa, 340 g ciocolata amaruie sau cu lapte, 1 lingura de esenta de vanilie, cateva capsune, 1 banana taiata felii, o punga de bezele

Dificultate: Medie Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se incalzeste smantana intr-o oala de marime medie la foc mic, timp de 2-3 minute.

2. Se rupe ciocolata in bucati mici, se adauga treptat la smantana, si se amesteca pana la topirea completa.

3. Se adauga esenta de vanilie si se amesteca.

4. Se ia oala de pe foc si se pune pe un blat de masa, se reincalzeste pe aragaz daca e nevoie. Atentie, oala este fierbinte !

5. Cufundati o bucata de fruct sau o bezea in sosul de ciocolata. Si sosul este fierbinte, asa ca asteptati sa se mai raceasca.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata fondue" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de Kiwi

Mousse de Kiwi

1)Foile de gelatinã, se lasã sã se topeascã intr-un bol cu apã cât sã le acopere(cel putin

10 voturi    11 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Supa de rosii crema - de post

Supa de rosii crema - de post

Preparare: 1. toate legmele se spala, se curata si se taie marunt 2. in 2 litri de apa se pun toate

1 vot    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 235 ml smantana grasa
  • 340 g ciocolata amaruie sau cu lapte
  • 1 lingura de esenta de vanilie
  • cateva capsune
  • 1 banana taiata felii
  • o punga de bezele

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Supa de rosii crema - de post