autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Spume si creme dulci

Ciocolata pentru glazat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
300 g ciocolata de menaj, 3 linguri ulei de foloarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Rad ciocolata, asez vasul cu ciocolata pe baie de abur, adaug uleiul, amestec pana se omogenizeaza compozitia. Imediat folosesc pentru glazat bomboane fondante, torturi sau prajituri. Uleiul da un aspect placut, lucios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata pentru glazat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de caise

Spuma de caise

Se spala, se curata, se dau caisele in doua, se mixeaza citeva secunde, dupa care se adauga zaharul

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    O reteta usoara si la indemana oricui.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g ciocolata de menaj
  • 3 linguri ulei de foloarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

O reteta usoara si la indemana oricui.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Creme brulee Creme brulee

Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba. Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Inghetata de castane si rom