autor:

AlexandraT

» » Mancaruri cu carne

Ciolan afumat cu garnitura de orez

Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
un ciolan afumat, 500ml bere neagra, sos soia, otet balsamic, miere, orez

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala de dimensiune medie se pune la fiert ciolanul impreuna cu berea, o lingura de miere de albine putin otet balsamic si doua linguri de sos de soia.
Se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ o jumatate de ora. Dupa ce a fiert o jumatate de ora se scoate ciolanul si se scurge de zeama. In zeama ramasa in oala se adauga orezul.
Atentie, orezul nu se lasa sa fiarba foarte mult, maxim 7 minute dupa care se stinge focul intrucat el se va umfla in timp ce se va si raci.
Aviz amatorilor! Aceasta reteta este ideala pentru cucerirea inimii si stomacului oricarui barbat, deci fiti pregatite sa nu mai scapati de el!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu spinari de pui

Cartofi cu spinari de pui

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera

6 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata si rosii cherry

Musaca de cartofi cu carne tocata si rosii cherry

Ceapa impreuna cu usturoiul se taie marunt si se pun la calit in ulei. Pe urma se adauga carnea tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • un ciolan afumat
  • 500ml bere neagra
  • sos soia
  • otet balsamic
  • miere
  • orez

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
MUSACA DE VINETE SI MORCOVI
Cookie Settings