autor:

AlexandraT

» » Mancaruri cu carne

Ciolan afumat cu garnitura de orez

Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
un ciolan afumat, 500ml bere neagra, sos soia, otet balsamic, miere, orez

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala de dimensiune medie se pune la fiert ciolanul impreuna cu berea, o lingura de miere de albine putin otet balsamic si doua linguri de sos de soia.
Se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ o jumatate de ora. Dupa ce a fiert o jumatate de ora se scoate ciolanul si se scurge de zeama. In zeama ramasa in oala se adauga orezul.
Atentie, orezul nu se lasa sa fiarba foarte mult, maxim 7 minute dupa care se stinge focul intrucat el se va umfla in timp ce se va si raci.
Aviz amatorilor! Aceasta reteta este ideala pentru cucerirea inimii si stomacului oricarui barbat, deci fiti pregatite sa nu mai scapati de el!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Racituri de pui

Racituri de pui

Carnea se spala, se pune intr-o oala impreuna cu zarzavatul, peste care punem apa rece , atat cat

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • un ciolan afumat
  • 500ml bere neagra
  • sos soia
  • otet balsamic
  • miere
  • orez

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute de curcan in cuib de varza dulce