autor:

AlexandraT

» » Mancaruri cu carne

Ciolan afumat cu garnitura de orez

Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AlexandraT (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
un ciolan afumat, 500ml bere neagra, sos soia, otet balsamic, miere, orez

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala de dimensiune medie se pune la fiert ciolanul impreuna cu berea, o lingura de miere de albine putin otet balsamic si doua linguri de sos de soia.
Se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ o jumatate de ora. Dupa ce a fiert o jumatate de ora se scoate ciolanul si se scurge de zeama. In zeama ramasa in oala se adauga orezul.
Atentie, orezul nu se lasa sa fiarba foarte mult, maxim 7 minute dupa care se stinge focul intrucat el se va umfla in timp ce se va si raci.
Aviz amatorilor! Aceasta reteta este ideala pentru cucerirea inimii si stomacului oricarui barbat, deci fiti pregatite sa nu mai scapati de el!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • un ciolan afumat
  • 500ml bere neagra
  • sos soia
  • otet balsamic
  • miere
  • orez

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Iepure cu prune