autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Ciolan afumat in vas roman

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
.1 buc. ciolan afumat, .ulei de masline, .rozmarin, .sos de soia

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de soia.Se condimenteaza cu rozmarin , se aseaza in vasul roman in care am pus 1/2 cana de apa si se da la cuptor unde se tine pana cand se rumeneste bine. Se scoate din cuptor, se taie felii si se serveste alaturi de o garnitura.Eu am preferat drept garnitura un amestec de legume.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura

Pui pane cu morcov ras si garnitura

Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper. Morcovul

22 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Cred ca este o bunatate .Felicitari si pentru prezentare !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Felicitari! Arate foarte bine. Apetisant

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Ce bun si ce frumos prezentat.

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

3 voturi

Ingrediente

  • .1 buc. ciolan afumat
  • .ulei de masline
  • .rozmarin
  • .sos de soia

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate .Felicitari si pentru prezentare !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui marinat cu ghimbir