Ciupercile se curăţă şi se taie felii. Se călesc singure în wok, presărate cu puţină sare. Ele îşi lasă apă. Când apa s-a evaporat se pune puţin ulei şi se mai călesc.
Ceapa tăiată mărunt se pune cu guliile tăiate beţigaşe la fiert. Dacă frunzuliţele de gulie sunt proaspete, se pun si ele tăiate fideluţă, scoţând nervurile groase. Se pun şi cuburile de supă.
Se adaugă ciupercile în supă şi se mai fierb împreună. Spre sfârşit se pune usturoiul tocat, se acreşte cu zeama de la lămâie, punându-se si vreo câteva felii de lămâie taiate in4(cu coajă cu tot).
Se bat ouăle cu o lingură de apă, se adaugă şi puţină smântână şi iaurt.
Se pune pătrunjel verde tocat la servire.(sau mărar).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii