autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba ardeleneasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
cap de piept de manzat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel si pastarnac, tarhon verde, smantana, oua,o rez, faina, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza .Se adauga morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel , ceapa si se fierb impreuna.
Dupa 15 min se adauga orezul, tarhonul si compozitia formata din galbenusuri, faina si smantana. Dupa 10 min de fierbere se adauga otet si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

- se taie carnea în bucăți mici, se toacă ceapa, ardeiul gras și morcovul. - punem carnea să

13 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume ardeleneasca

Ciorba de legume ardeleneasca

Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare. Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.

6 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cap de piept de manzat
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • tarhon verde
  • smantana
  • oua,o rez
  • faina
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu galuste imperiale
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide