autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba ardeleneasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
cap de piept de manzat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel si pastarnac, tarhon verde, smantana, oua,o rez, faina, otet, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza .Se adauga morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel , ceapa si se fierb impreuna.
Dupa 15 min se adauga orezul, tarhonul si compozitia formata din galbenusuri, faina si smantana. Dupa 10 min de fierbere se adauga otet si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba ardeleneasca de pui

Ciorba ardeleneasca de pui

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se

31 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

- se taie carnea în bucăți mici, se toacă ceapa, ardeiul gras și morcovul. - punem carnea să

13 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cap de piept de manzat
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • tarhon verde
  • smantana
  • oua,o rez
  • faina
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se pun in oala pe fo,c cu apa cat sa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce au fiert bine timp de 15-20min, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de rosii cu busuioc