- se taie carnea în bucăți mici, se toacă ceapa, ardeiul gras și morcovul.
- punem carnea să fiarbă în apă cu ulei și cu sare. După ce fierbe, luăm spuma.
- adăugăm ceapa, ardeiul gras și morcovul. Lăsăm pe foc până când se fierb legumele și adăugăm verdeața și ce condimente mai vrem
- separat, pregătim ingredientele pentru sosul de smântână. Batem două gălbenușuri de ou și diluăm cu laptele, iar apoi adăugăm smântâna lichidă și zeama de la jumătate de lămâie.
- când ciorba s-a făcut, oprim focul. Lăsăm trei minute, iar apoi luăm un polonic de zeamă și adăugăm treptat în sosul de smântână. Repetăm procedeul cu încă 2-3 polonice. Amestecăm bine și turnăm amestecul în oală.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii