autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba ardeleneasca cu loboda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
supa de oase, loboda, ceapa, ceapa verde, morcovi, ulei, iaurt, orez,, faina, otet, sare, tarhon si patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.
Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt sau smantana ,impreuna cu tarhon si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba ardeleneasca cu loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de ciuperci cu kaizer

Ciorba de ciuperci cu kaizer

Se incinge uleiul in oala de ciorba, si se caleste un pic ceapa si kaizerul taiat feliute. Se adauga

6 voturi    3 comentarii
30 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • loboda
  • ceapa
  • ceapa verde
  • morcovi
  • ulei
  • iaurt
  • orez,
  • faina
  • otet
  • sare
  • tarhon si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de pui cu galuste de gris