autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ardeleneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1 varza noua, 300 g sunca afumata, 1 legatura marar verde, 1 ceapa, cimbru, sare, piper, boia, 1 lingura vegeta de casa, 1 lingura pasta gogosari, 150 ml smantana, zeama de pe ardei iuti murati

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari.

Varza o taiem in cubulete de 2x2 cm si cand sunca este fiarta de jumatate adaugam varza, completam cu apa si asezonam, daca mai este nevoie.

Cand toate sunt fierte bine, stingem focul si adaugam smantana si zeama de ardei iute. Deasupra presaram marar verde tocat marunt.

Servim ciorba cu ardei iute.

Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca de gulii

Ciorba ardeleneasca de gulii

Guliile se curata si se taie julien( putin mai mare). Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2

28 voturi    3 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume ardeleneasca

Ciorba de legume ardeleneasca

Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare. Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.

6 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorbita foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 varza noua
  • 300 g sunca afumata
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura vegeta de casa
  • 1 lingura pasta gogosari
  • 150 ml smantana
  • zeama de pe ardei iuti murati

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O ciorbita foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita din aripioare de pui