Ciorba ardeleneasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba ardeleneasca

Ingrediente

  • 1 varza noua
  • 300 g sunca afumata
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura vegeta de casa
  • 1 lingura pasta gogosari
  • 150 ml smantana
  • zeama de pe ardei iuti murati

Mod de preparare

Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari.

Varza o taiem in cubulete de 2x2 cm si cand sunca este fiarta de jumatate adaugam varza, completam cu apa si asezonam, daca mai este nevoie.

Cand toate sunt fierte bine, stingem focul si adaugam smantana si zeama de ardei iute. Deasupra presaram marar verde tocat marunt.

Servim ciorba cu ardei iute.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor