autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ardeleneasca de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
500 g carne pui, 2-3 morcovi, 2 radacini patrunjel, 1 cartof mare, 1 telina mica, 2 ceapa, 2 rosii, 2 galbenusuri, 200 ml smantana, patrunjel verde, 1 cana zer, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

30 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.
Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.
Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.
Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.
Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.
Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.
Servim ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca cu pui

Ciorba ardeleneasca cu pui

Carnea am spalat-o si am pus-o la fiert in 2 litrii de apa, in acest timp se spumuieste. Am adaugat

10 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca cu pui

Ciorba ardeleneasca cu pui

Taiati legumele marunt si le caliti cateva minute in uleiul incins. Adaugati bucatile de pui spalate

14 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mary Si Alexia Porojan , 13 februarie 2014

    tarhonul da un gust foarte bun la toate ciorbitele de fasole, de perisoare ,de pui.

  • Fara foto

    Cosmina Dumitras , 18 octombrie 2013

    SARE DE LAMIIE DACA DORITI SA FIE MAI ACRISOARA

  • Fara foto

    Nicoleta Nita , 19 iunie 2013

    la noi se pune si tarhon.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O bunatate ciorbita ta...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Are tot, tot, tot ce-i trebuie ciorba ta . As vrea sa-i pot gasi un cusur, dar pofta provocata de prezentarea ta nu ma lasa !?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Delicioasa! Ce culori!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Tare gustoasa.Buna ca toate ciobele tale.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Zerul si smintina ii da un gust foarte bun.......imi place foarte tare.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      este foarte buna.

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Ziua buna, uite cum te prind ca postezi retete....buna ciorbitza si chiar ma gandeam sa caut ceva ardelenesc,fara porc ca tare mii dor de mancarea romaneasca....felicitari arata delicioasa. Duminica placuta Sidy

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

30 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate ciorbita ta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciarba din coasta afumata