autor:

Anonim

» » Supe de carne

CIORBA ARDELENESCA CU CARNE DE PORC

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, morcovi, ceapa, radacina de telina, radacina de patrunjel si pastarnac, tarhon verde, orez, smantana, oua, faina, otet, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, ceapa, pastarnacul, radacina de patrunjel si se fierb impreuna. Cand carnea si legumele au fier, se adauga orez, tarhon si compozitia preparata din galbenusuri, faina si smantana, impreuna cu otetul si sarea si se continua fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA ARDELENESCA CU CARNE DE PORC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vacuta cu galuste

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de telina
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • tarhon verde
  • orez
  • smantana
  • oua
  • faina
  • otet
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de curcan cu taitei de casa